DRÄXLMAIER Csakazértis

A DRÄXLMAIER magyarországi csapatának 30 munkatársa 2016 augusztus 27-én jótékony céllal teljesíti a legembertpróbálóbb triatlon-számot, a 226 kilométeres Ironman-t. Minden megtett méterünkkel, fogyatékos embereknek és a családjaiknak szeretnénk segíteni. Adománygyűjtési célunk 333 333 forint a KézenFogva Alapítvány javára. Kérjük, legyél te is részese az összefogásunknak, valamelyik kilométerünk jelképes örökbefogadásával. Németországi anyaválallatunk minden felajánlott forintot két újabb forintnyi támogatással told meg. Így a támogatásod most háromszorosan számít.

  • Küldetés: DRÄXLMAIER Csakazértis
  • Vállalás: Ironman (hosszútávú triatlon): 3,8 km úszás - 180 km kerékpár - 42,2 km futás
  • Kapcsolódó esemény: DHS Ironman Viadal
  • Időpont: 2016. augusztus 27.
  • Célkitűzés: 333 333 Forint
csapattársak

Önzetlen támogatóink

Köszönöm a támogatásotokat!

A csapat

Ismerj meg minket!
  • Csapat név: DRÄXLMAIER Hungária
  • Vállalás: Ironman (hosszútávú triatlon): 3,8 km úszás - 180 km kerékpár - 42,2 km futás

Az egész egy szimpla sportnapnak indult. Az elmúlt években több munkatársunk is rákapott az úszás, a futás vagy a biciklizés ízére, többen a triatlonnal is próbálkoztak. Így adta magát, hogy egyszer közösen is elinduljunk egy versenyen. Be is neveztünk egy augusztus 27-re kiírt, velencei-tavi versenyre. Mégpedig az Ironamn-re, amit a triatlon királyának is szoktak mondani, ez ugyanis a leghosszabb távú mind közül: 3,8 km úszás – 180 km biciklizés – 42,2 km futás. Volt aki egyéni megmérettetésre adta a fejét, és volt aki a váltó kategóriára kezdett el felkészülni idén tavasszal.

Sportolni jótékony céllal? IGEN!!!

Aztán nyár elején jött az ötlet egy kollégától, hogy a közös sportolást akár egy fontos ügy népszerűsítésére is fel lehetne használni, rászorulókon is tudnánk vele segíteni. Megismertük a KézenFogva Alapítvány fogyatékos embereket segítő munkásságát, és úgy döntöttünk segítünk nekik: a velencei-tavi versenyen megtett kilométereinkkel adományokat fogunk gyűjteni a számukra. Innentől már nem volt kérdés, fogadalmat tettünk és ez még erősebb edzésekre sarkallt minket. (Izom)lázasan folyt a készülődés, az adománygyűjtő kampányunk előkészítése. Azonban mire minden összeállt ismét egy óriási akadályba ütköztünk. Augusztus legelején kiderült, hogy a verseny, amire beneveztünk, elmarad. Ott álltunk tehát rengeteg felkészüléssel, több ezer végigedzett kilométerrel a hátunk mögött, valamint több száz, fogyatékos gyermekét nevelő család előtt, akiken segíteni szerettünk volna. A verseny, amire készültünk viszont sehol.

Fogyatékos embereken segíthetünk együtt!

Innen már nem fordulhatunk vissza. Éppen azoknak a családoknak a példája miatt nem, akiken segíteni szeretnénk. Ők sem fordulhatnak vissza az életüket övező buktatók, korlátok, nehézségek láttán. Pedig nekik komolyabb kihívások jutottak: gyermekük egész életen át gondozásra, speciális ellátásra szorul. Nem hagyhatják egyedül otthon, nem bízhatják babysitterre vagy a szomszéd szülőkre. Az életen át való huszonnégy órás gondozás könnyen elszigetelődéshez vezethet, veszélyezteti a munkahely megtartását a család egzisztenciáját, sőt még az együttmaradását is. A fogyatékos gyermeket nevelő szülők  sokszor csak a KézenFogva Alapítvány szakképzett ápolókat biztosító FECSKE-programjára számíthatnak. Országszerte 450 család részesül az alapítvány szakembereinek a havi 20 órás rendelkezésre állásából. Mi pedig azért is versenyzünk, hogy ez a szám növekedjen. Ennek a programnak a fejlesztésére szeretnénk adományokat gyűjteni. Erre tettük fel az idei évünket. És valóban nincs semmi, ami visszafordíthat. Ha elmarad a kitűzött verseny, akkor megcsináljuk a magunk viadalát. Augusztus 27-én csak magunk fogunk körözni a Velencei-tó partjainál és ezzel fogyatékos embereken és a családjainkon fogunk segíteni.

Saját versenyt szervezünk, mert hiszünk a környezetünkben.

Így jutottunk el oda 3 hónap alatt, hogy nem egy egyszerű sportverseny nevezésünk van, hanem  egy saját jótékonysági sportviadalunk, egy saját segítő mozgalmunk. Nem vagyunk profi sportolók, mérnökök vagyunk. Sokunk számára ez lesz az első alkalom, hogy egyáltalán triatlon versenyen veszünk részt, és mindjárt a legembertpróbálóbbikon, az Ironman-en. Azt gondoljuk, ez lehet az a teljesítmény, amivel mások előtt is bizonyítani tudjuk, hogy komolyak a szándékaink: bármire képesek, ha a fogyatékos emberek megsegítéséről van szó.

Szeretnénk, ha barátaink, családtagjaink, munkatársaink és partnereink is mellénk állnának a célunk hallatán és jelképesen örökbe fogadnának egy-egy kilométert a több mint ezerből, amit összességében teljesíteni fogunk.

Minden támogatásotok triplán számít!

Célunk, hogy az összefogásunkkal 333 333 forintot gyűjtsünk össze a KézenFogva Alapítvány FECSKE Szolgálata javára. Ha elérjük ezt a célt, a DRÄXLMAIER németországi anyavállalata minden felajánlott forintotokat 2 másik forinttal toldja meg. A segítségetek így triplán számít.

Arra kérünk mindenkit, aki szimpatizál a céljainkkal, álljon mellénk egy mozijegy, vagy egy kétszemélyes vacsora vagy egy családi strandbelépő árával. Felajánlásotokat a lenti adományozói gombon tehetitek meg, biztonságos bankkártyás fizetési felületen, banki átutalási folyamaton keresztül vagy postai csekk igénylésével.

Hálásan köszönünk minden felajánlást.

Segítsünk együtt azokon, akik még kérni sem tudnak!

Kattintsatok a kék “Támogatom” gombra odafent!

Hálásan köszönjük.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/httpd/www/kezenfogvaballagunk.hu/html/kfmozdulunk/wp-content/themes/kezenfogva/single-person.php on line 303