Csatlakozz!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAA KézenFogva Mozdulunk mozgalom a KézenFogva Alapítvány jótékonysági sportközössége. Ami kör alakú azt körbe futjuk, ami hegy-formájú vagy domb-szerű azt megmásszuk, időnként lerepülünk róla.

Egy közös van bennünk: minden lépésünkkel a fogyatékos emberek ügyére szeretnénk felhívni a figyelmet. Nekik nem különböző versenyeken kell helyt állniuk, napról napra nyújtanak csúcsteljesítményt a boldoguláshoz. Céljaink teljesítésével ezeken az embereken szeretnénk segíteni. Az ő boldogulásukhoz szeretnénk adományokat gyűjteni. A Méltó életükhöz.

Nem magánügy! Csak együtt léphetünk!

A fogyatékos emberek életminőségének alakulása számunkra a magyar társadalom érettségének tükörképe. Amíg egy társadalom nem tudja elfogadni és megbecsülni azt, hogy attól egész, ha az egyének különbségeit befogadja, addig nem értük el álmunkat, és tovább kell haladnunk. Állj közénk! Mozdulj velünk Te is KézenFogva!

Tudtad, hogy Magyarországon minden 17. ember fogyatékkal él? Tudtad, hogy számukra a legnagyobb kihívást nem a személyes korlátaik leküzdése jelenti, hanem a többségi társadalom tudatlanságának és előítéleteinek legyőzése? Tegyünk együtt ez ellen! Vigyük hírét a fogyatékos emberek ügyének és az őket segítő KézenFogva Alapítványnak!

CsatlakozzTe mit teszel értük?

Ismerd meg tagjainkat és támogasd a célkitűzéseinket! Vagy csatlakozz hozzánk magad is! Tűzz ki egy célt magad elé, indulj el felé, és meglátod, milyen sok barátod, rokonod ismerősöd áll majd melléd. Csak el kell indulni a cél felé. Egyedül vagy éppen néhány lelkes baráttal, munkatárssal. Csak rajtad áll, hogyan vágsz bele.

Egy Balaton-körbetekerés, egy kéktúra körbesétálás vagy egy kihívást jelentő futóverseny?

A KézenFogva Alapítvány munkatársai minden ehhez szükséges információval és a sikeres adománygyűjtéshez szükséges eszközökkel is ellátnak.

Keresd a programunk koordinátorát, Pordán Ákost! pordan.akos@kezenfogva.hu