LIFERAY HUNGARY UTAZÁSA A FÖLD KÖRÜL

A Föld körbegyaloglása- Liferay journey a fogyatékos emberek foglalkoztatásért! Hihetetlen? De igaz! Ambiciózus cégünkön belül úgy döntöttünk, hogy valami különlegeset csinálunk, amit még senki. 12 hónapon keresztül többet fogunk mozogni, gyalogolni, mint korábban. Kerüljük a liftet, egy megálló kedvéért nem szállunk fel a metróra, hétvégén gyalog megyünk a barátainkkal találkozni, megcsináljuk az első 30 km-es túránkat. És a lépéseinket a lépésszámlálókkal pontosan követjük. 12 hónap alatt 40.075 km-t szeretnénk legyalogolni. Így együtt, mint csapat. Körbegyalogoltuk a Földet! Az egy éves út során sok előadást is szerveztünk, de szeretnénk még további előadásokat tartani saját és meghívott előadókkal utazásokról és érdrekes helyekről. Amennyiben érdekelnének színes előadások a világunkról, kérlek csatlakozz itt a csoporthoz: www.facebook.com/liferayjourney

  • Küldetés: LIFERAY HUNGARY UTAZÁSA A FÖLD KÖRÜL
  • Vállalás: Csapatunk körbegyalogolja a Földet itthon, és közben adományokat gyűjt a KézenFogva Alapítvány munkájához!
  • Kapcsolódó esemény: -
  • Időpont: 2018. március 08.
  • Célkitűzés: 1 007 500 Forint
csapattársak

Önzetlen támogatóink

Köszönöm a támogatásotokat!

A csapat

Ismerj meg minket!
  • Csapat név: LIFERAY HUNGARY
  • Vállalás: Csapatunk körbegyalogolja a Földet itthon, és közben adományokat gyűjt a KézenFogva Alapítvány munkájához!

Hihetetlen? De igaz! Ambiciózus cégünkön belül úgy döntöttünk, hogy valami különlegeset csinálunk, amit még senki. 12 hónapon keresztül többet fogunk mozogni, gyalogolni, mint korábban. Kerüljük a liftet, egy megálló kedvéért nem szállunk fel a metróra, hétvégén gyalog megyünk a barátainkkal találkozni, megcsináljuk az első 30 km-es túránkat. És a lépéseinket a lépésszámlálókkal pontosan követjük.
12 hónap alatt 40.075 km-t szeretnénk legyalogolni. Így együtt, mint csapat. Az utunkat nyomon követhetitek az oldalunkon lévő alkalmazáson.

És emellett egy másik célt is kitűztünk magunk elé: hasznossá tesszük magunkat és a gyaloglás közben is segíteni szeretnénk.

40.075 kilométernyi túránkat jelképes örökbefogadásra kínáljuk. Az adománygyűjtési célunk 4.007.500 ezer forint. Szeretnénk gyűjtésünkkel, 10 fogyatékossággal élő ember munkára való felkészítését és munkához jutását biztosítani.

Kérünk, álljatok mellénk! Csatlakozzatok hozzánk! Támogassátok a célunkat adományaitokkal és osszátok meg felhívásunkat, hogy az ügy minél több emberhez eljusson! Köszönjük!

Körbegyalogoltuk a Földet!

Az egy éves út során sok előadást is szerveztünk, de szeretnénk még további előadásokat tartani saját és meghívott előadókkal utazásokról és érdrekes helyekről. Amennyiben érdekelnének színes előadások a világunkról, kérlek csatlakozz itt a csoporthoz: www.facebook.com/liferayjourney